OktalEduka 2023

Ljekarnički tim za cjeloviti pristup pacijentu

Dobro došli na OktalEduka online edukativnu platformu. Edukativni sadržaji dostupni su od 20. studenoga 2023. do 20. svibnja 2024. Kako biste im pristupili, molimo da se registrirate i prijavite putem obrasca niže. Očekuju vas atraktivne teme i zanimljivi predavači.

Program skupa

Ako nemate korisnički račun možete ga napraviti klikom na REGISTRACIJA i popunjavanjem formulara i prihvaćanjem privola. Ako ste se već registrirali, kliknite na PRIJAVA i pristupite edukativnoj platformi.

Obrada osobnih podataka (ovo polje je obavezno)

Označavanjem polja povjeravate nam svoje podatke i dajete suglasnost da ih prikupljamo i obrađujemo u svrhu sudjelovanja u online edukacijama te da ih proslijedimo relevantnim komorama u zdravstvu u svrhu vrednovanja stručne edukacije sudionika. Za obradu podataka odgovorna je Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, Zagreb. Vaše podatke čuvamo do opoziva te ih ne prodajemo trećim stranama niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način, a da bismo zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, gubitka ili mijenjanja te od neovlaštenog odavanja ili pristupa, koristimo tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. U svakom trenutku imate pravo opozvati svoju suglasnost te zahtijevati pristup, dopunu, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka i ostvariti pravo na ograničenje obrade. Od Oktal Pharme d.o.o. možete zatražiti da vam podatke koje ste nam povjerili dostavimo u strukturiranom obliku, u uobičajenom strojno čitljivom formatu. U slučaju opoziva Vaše suglasnosti, Vaši osobni podaci će biti obrisani i njihova će obrada prestati u najkraćem objektivno mogućem roku računajući od primitka Vašeg pisanog zahtjeva. Također imate pravo podnošenja prigovora Oktal Pharmi d.o.o. i/ili nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Za sva Vaša pitanja i zahtjeve vezane uz Vaše osobne podatke obratite se Službeniku za zaštitu osobnih podataka Oktal Pharme d.o.o. putem mail adrese: szop@oktal-pharma.hr ili na adresu Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, Zagreb.

Obavještavanje o proizvodima i uslugama (ovo polje nije obavezno)

Označavanjem polja dozvoljavate Oktal Pharmi da ranije navedene podatke koristi u svrhu obavještavanja o proizvodima i uslugama namijenjenim zdravstvenim djelatnicima.

Potvrda statusa zdravstvenog djelatnika (ovo polje je obavezno)

Označavanjem polja potvrđujete da ste zdravstveni djelatnik.

Registracija

* Kako biste ostvarili bodove pri Hrvatskoj ljekarničkoj komori, obavezno je unijeti članski broj pri HLJK i OIB.

Sadržaji OktalEduka edukacijske platforme namijenjeni su isključivo zdravstvenim radnicima.